onsdag 7 mars 2012

Somna om och mundiarée...

Det är så skönt att kunna somna om på morgonen. Jag vaknar vid samma tid, förståss, som när jag jobbar. Vid sextiden. Då sätter jag på TV;n och ser nyheter och Gomorronprogrammet. Då somnar jag sååå gott och vaknar vid halvniotiden. Kliver upp, sätter på kaffet, breder mig EN knäckemacka med ost och gurka, alternativt tomat. (Mycket intressant, va?)
Sitter sen i min bekväma Stresslessfotölj som jag ärvde av min mamma och njuter av frukosten. Där sitter jag sedan av och till under hela dan. Avbrott kommer med att jag är uppe och går och "tränar" lite.
Fy fan, va trist. 

Provade kläder i går och allt som jag hade för 15-20 år sedan (av de få jag har kvar) sitter perfekt. Min dräkt som jag gifte mig i t ex som är så omodern nu med axelvadd och allt, den satt t o m bättre nu än 1989.
Den går nog inte att åtgärda för då ser nog hela konstruktionen underlig ut. Men jag ska ha den i alla fall. Jag ska införa lite Retro-stil.
Nu ångrar jag att jag har slängt så många snygga kläder som var för små. Men vem kunde tro att jag skulle väga 53 kg igen, någonsin.
Är det det här som kallas mundiarée???
Återkommer senare idag.

1 kommentar:

  1. Roligt att du har nått din idealvikt! Måste vara så skönt att äntligen kunna komma i gamla kläder igen. Jag skulle vilja gå ner några kilo men jag kan ju inte träna... Lite trist. Men jag kämpar ändå, försöker inte äta en massa onödigt men det blir lätt så när man har tråkigt...

    SvaraRadera