lördag 7 januari 2012

Zanzibar,sista veckan!

Zanzibar; Vi kom  äntligen  fram efter allt strul och 10 bedrövelser. Vi åt lunch sista dan och sen åkte vi till flygplatsen i Arusha. Vi fick veta att planet var några timmar försenat pga tekniska problem. Vi åkte alla 18 som var med i gruppen ut till flygplatsen.....där väntade vi...och väntade och väntade lite till!
18.30 så stängde flygplatsen. Den hade inga belysta banor som planen kunde landa på! Jaha, sen då?
Vår representant försvann helt plötsligt. Undrar om han tyckte det blev besvärligt? Att få tillbaka det incheckade bagaget var inte helt enkelt, särskilt när representanten höll sig så långt som han bar kunde från oss.  Till slut fick vi tillbaka bagaget och vi fick åka till en restaurant  (italiensk)!!! . Där åt vi middag. Vi var ordentligt trötta! Efter massor med strul lyckades det att vi fick övernatta i Arusha på ett lyxhotell, svit med massor av rum. Hur kul som helst! (Eller egentligen inte).Vi sov!
Vi väcktes 06,30 eftersom bussen skulle hämta 07,30 var det sagt. Klockan nio hade ingen buss kommit men väl representanten för flygbolaget. Han "sprang" genast och gömde sig! Det var lite besvärligt med alla nordbor som inte tyckte att "HAKUNA MATATA" (inga problem/no worries) var helt OK just för till fället!
Många klagade över den väldigt bristfälliga informationen. MEN, sa jag, vi har ju fått hur mycket information som helst, det är bara det att den inte stämmer alls med verkligheten. Representaneten för flygbolaget verkade säga vad som helst bara för att vi skulle lugna oss för stunden. Det var många olika besked om varit vi skulle flyga från. Kilmanjaro eller Arusha. I alla fall kom vi iväg till flygplatsen sen de lastat allt bagage på taket IGEN! Nu var vi tillbaka till ruta 1. Planet skulle kanske komma strax före tio.
Döm om vår förvåning när det gjorde det och vi åntlgien var på väg till Zanzibar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar