lördag 25 juni 2011

Belgien Dag 1

Upp i mitt i natten 03,30! Hela dagen blir ju helt tokig! När vi sovit oss igenom resan med SAS-flyg så var det till en helt enorm flygplats. Vi hade inga föreställningar om Belgien över huvudtaget så det var ju första överraskningen.
Vår vän Dieter kom och hämtade oss och vi åkte direkt till vårt hotell i den lilla staden Kotrijk. Vi åt en trerätters lunch. JAG åt tre rätter. (Anka var gott).
Det var helt fantastiskt. Vi åkte till fabriken och gick ígenom den med hela tillverkningen av burar  till smådjur. Det var intressant!
På kvällen träffades vi och åt en 7-rätters middag!!!!!
Vi startade med amuse bouche, tre stycken!!!  Sen fortsatte vi med 6 olika rätter och 3 sorters vin.
Det var sparris, havskräftor, Angus Beef, Gåslever och allt annat omöjligt gott.  Jag som är GastricBy Pass opererad njöt i fulla drag. Middagen tog tre timmar och jag hann smörja kråset ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar